tisdag 17 juni 2014

Det har gått några veckor sedan jag skrev senast. Det händer fortfarande inte så mycket här.
Jag var ju hos läkaren och fick ny medicin som var starkare än den jag ätit innan. Som jag misstänkte hjälpte inte den heller. Åt den i två veckor. Det enda som hände var att jag fick prickar över hela kroppen, så det blev ett akut besök för provtagning.
Ringde vårdcentralen för ny tid, eftersom jag hade värk och inte sovit en hel natt på ett par veckor. Eftersom jag var trött och uppgiven fick jag en ny läkare. Han sa till mig att sluta med all medicin omedelbart, för den hjälper inte. Det har jag konstaterat för länge sedan.
Efter att läkaren undersökt mig, konstaterade han att jag hade kramp i alla muskler vid höfterna och i låren. Han knådade och tryckte på mina muskler så jag skrek högt och svetten rann i floder. Det gjorde så jävla ont! Han fick i alla fall en del av krampen att släppa. Visade även lite övningar jag kan göra hemma. Har jag ont i musklerna nästa vecka också, blir det kortisonsprutor.
Hur det sedan är med de onda lederna återstår att se.
Nu har jag en gång kvar på sjukgymnastiken.  Fick tips av sjukgymnasten som var i träningshallen förra veckan, om att skaffa gångstavar, eftersom det pinar när jag går. Så i söndags var jag och införskaffade ett par stavar. Det blir invigning av dom i dag. Hoppas på att det fungerar, så jag kan röra mig lite bättre. Jag saknar verkligen det här med att kunna ta promenader.

Från det ena till det andra. För ett par veckor sedan var gubben och tog ut husvagnen. Det enda som hänt än är att han tagit ur och laddat batteriet. Vi har även införskaffat nya kryddor och specerivaror så det är bara att plocka in. Vi vet däremot inte vart vi ska åka om vi åker. Jag klara inte av att sitta i bilen, några längre sträckor. Ja, ja. Vi kommer säkert på något.

Förra veckan var vi och tittade på en mindre bostad. Vi hittade ett enplanshus, som vi blev intresserade utav, när vi såg annonsen. Det vore skönt att slippa trapporna och vi behöver inte fem rum till två personer. Huset vi kollade på var frächt och fint, men det klickade inte. Hade svårt att tänka mig in i att det vi ska behålla av våra saker, hade passat in där. Men det går fler tåg.

Nu är det dags för mig att ta en sväng med stavarna. Hoppas bara att det funkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar